MYH:s generaldirektör på SIH

Fredagen den 8 december fick vi besök på skolan i Stockholm. Vi välkomnade MYH:s nya generaldirektör Magnus Wallerå som besökte oss tillsammans med utredare Margareta Landh. 

I egenskap av nytillträdd generaldirektör ville Magnus lära känna verksamheten och vi visade glatt runt i våra lokaler.

I ett av våra klassrum var våra blivande Internationella inköpare i full gång med en teamuppgift. Magnus och Magdalena fick fick delta och efteråt blev det en frågestund där våra studerande tog tillfället i akt att få svar på sina funderingar.

Vi passade även på att introducera två av våra ledningsgruppsmedlemmar som fick ge sin bild av hur det är att samarbeta med vår verksamhet. En otroligt givande diskussion med många intressanta tankar och idéer!

Sist men inte minst så var det dags för att samtal med vår studeranderepresentant Teimor. Att vara studeranderepresentant är en förtroendepost där den studerande får representera sin klass och utbildning. 

Vi är tacksamma över att få visa runt Magnus och Magdalena och berätta om vår verksamhet. Det var ett otroligt trevligt besök där vi fylldes av framtidsanda och inspiration. 

 

 

Rekommenderade artiklar