Lediga tjänster på SIH

Lediga jobb

Vill du söka jobb hos oss på SIH? Sök nedan. 


Jobba på SIH

Här nedan kan du söka våra lediga jobb. Om vi inte har något jobb som passar dig just nu så är du välkommen att göra en spontanansökan.

Utbildningsassistent på SIH

Ort: Stockholm

SIH behöver förstärka teamet i Stockholm. Så nu söker vi dig som är en självgående utbildningsassistent till vårt kontor i Stockholm. Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning med start 12:e augusti i år.

För att trivas ska du brinna för service och administration. Du kommer att ansvara för att hålla ordning i våra lokaler och vara en central punkt på vårt kontor. Du blir en spindel i nätet på plats i vår skola i Stockholm. Då det är en liten arbetsplats gäller det att du trivs med ett flexibelt arbetssätt och inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Här talar vi om allt från att lösa IT-problem till att ta emot VD:ar som kommer till oss.

Tjänsten innebär allt som normalt innefattar arbetsuppgifter att vara administratör på en skola och ta hand om kontoret. Detta betyder att hålla ordning i lokalerna, hantera studerandeinformation, inköp, ha kontakt med leverantörer, vägleda studerande genom deras utbildning mm. Kort och gott kommer arbetet innebära att ansvara för allt som sker i en skola och under en Yh-utbildning och se till att alltid ligga steget före genom hela processen.

Önskvärt med erfarenhet från Yh-utbildning och/eller högskolan samt administration.

 

Läs mer här: Utbildningsassistent på SIH – Stockholms Internationella Handelsskola AB – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)

Joina vårt team!

Fyll i dina kontaktuppgifter bredvid. 

Jobba hos oss

Här nedan kan du söka våra lediga jobb. Om vi inte har något jobb som passar dig just nu så är du välkommen att göra en spontanansökan.