Intervju med Isabella Larsson, utbildningsledare

Vad är roligast med din tjänst?

Att det är ett socialt arbete. Det är kul att arbeta med härliga kollegor, konsulter och trevliga studerande runt sig!

Om du fick beskriva SIH med tre ord vad skulle du säga då?

Familjärt, trevligt, högpresterande.

Hur ser din perfekta arbetsdag ut?

Jag tycker det är kul när det händer mycket – när alla klassrum är fulla av studerande och konsulter. Sedan är det alltid kul när man ser utvecklingen hos de studerade, från att vi möter dem under intervjun till att de klarar sina kurser, får LIA och sedan tillslut får sin examen.

Det är fredag och du har precis slutat jobbet – hur spenderar du din helg?

Jag gillar att ha något kul planerat under helgen så man har något att se fram emot! På fredagen gillar jag att laga god mat och mysa framför Tv:n, men på lördagskvällen gör jag gärna nått roligt! Söndagarna är min favoritdag, då brukar jag gå en lång promenad längst vattnet!

Varför ska man läsa en Yh-utbildning?

Det är en snabb väg in på arbetsmarknaden, på bara 2år kan man till exempel helt byta karriärspår! Den tydliga kopplingen till näringslivet samt den långa LIA-perioden genererar de kunskaper man behöver för att ha kompetens nog att börja arbeta direkt.

Något intressant om dig innan du började på SIH?

Jag var och backpackade precis innan jag började arbeta på SIH, det var väldigt roligt och är något jag gärna skulle vilja göra igen!

Rekommenderade artiklar