Studerande SIH Malmö

Intervju med Ndaniso Werestål Khanye, Martin Vallius Kvist & Jeanette OlofssonStuderande på utbildningen Speditör/logistiker med miljöprofil på SIH Malmö

Ndaniso, Martin & Jeanette går första året på utbildningen Speditör/Logistiker med miljöprofil på SIH Malmö.

Varför valde ni börja studera på SIH Malmö?
Jag kom i kontakt med SIH bland annat genom att jag har en vän som går i tvåan som rekommenderade skolan för mig, säger Jeanette.

Det som var av stor vikt i valet av skola var att vi fick komma hit och träffa personal och se lokalerna, skolan påminner om ett litet företag och känns hemtrevlig. Det är en fruktansvärt bra klass, lärare och skolan ligger mitt i centrum, säger Martin och Ndaniso.

Vad tycker ni om skolan och utbildningen Speditör/Logistiker med miljöprofil?
Utbildningen är utmanande och har öppnat upp en dörr som öppnar upp till 100 andra dörrar med möjligheter, säger Ndaniso.

Utbildningen är bredare än vad vi förväntade oss. Vi har varit på en hel del givande studiebesök och haft flera bra föreläsare, dessutom har vi en bra ledningsgrupp, instämmer samtliga.

Hur känner ni kring LIA-perioden?
Det ställs krav på en själv att starta processen i tid och sälja in sig själv och det ges möjligheter att prova på olika inriktningar inom branschen, säger Jeanette.

Här kan du läsa mer om utbildningen och vilka kurser som ingår med mera.

Andra inlägg från oss

Intervju med Hanna Mårtensson, kursledare

Vem rekommenderar du att studera utbildningen? Utbildningen passar många! Om du vill jobba med inköp, transporter, produktionsflöde och…

SIH intervjuar: Christian, LIA på Culimar

Tänk inte för mycket, våga satsa. Det kan vara det bästa beslutet du tagit i livet...

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Fyll i vilken utbildning du är intresserad av, så kontaktar vi dig och berättar mer om SIH och våra utbildningar.