Caroline Edvaller

Intervju med Caroline Edvaller - Strategisk upphandlare på Naturvårdsverket

Att arbeta inom och för den offentliga sektorn har länge varit ett mål för mig. Efter en examen i statsvetenskap och arbete inom inköp fick jag upp ögonen för offentlig upphandling. När jag såg att möjligheten fanns att studera till inköpare mot offentlig sektor vid SIH tog jag chansen och har inte ångrat mig en sekund. Under utbildningen fick jag möjlighet att genomföra min LIA vid Nacka kommun. Under praktiktiden fick jag arbeta strategiskt med upphandlingar genom hela processen från kravspecifikation till att handlägga kontraktsskrivning samt arbeta med avtalsuppföljning. Redan innan jag tog min examen fick jag arbete som Strategisk upphandlare vid Naturvårdsverket. Här vid Naturvårdsverket är jag ansvarig för två inköpskategorier och har ett stort ansvar för att driva dessa kategorier framåt. Jag arbetar även med större projekt där mycket beslut fattas som påverkar din och min miljö. Att jag får arbeta i en miljö som ständigt påverkas av de beslut som regeringen fattar är verkligen spännande och framförallt en rolig utmaning. Jag känner verkligen att jag har hittat rätt och att utbildningen vid SIH gav mig en bra grund att stå på.

Andra inlägg från oss

SIH intervjuar: Antwan, studerar till Offentlig upphandlare

Det känns bra med LIA! Jag är jätte motiverad eftersom att jag fick LIA på samma plats som jag jobbar på...

Extra utbildningsstarter i december

Vi har fått ännu en start beviljad av våra utbildningar Digital marknadsförare och Offentlig upphandlare. Utbildningarna kommer att starta…

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Fyll i vilken utbildning du är intresserad av, så kontaktar vi dig och berättar mer om SIH och våra utbildningar.