Intervju med Martin Wesseloh, VD

Vad är roligast med din tjänst? 

Att ha förmånen följa alla våra studerande genom sin utbildning och se hur de lär sig!

Hur ser din perfekta arbetsdag ut? 

En tidigare studerande hör spontant av sig och berättar hur bra det har gått för denne efter utbildningen och att denne nu är intresserad av att ge tillbaks genom att ta emot studerande hos sig under deras LIA och är intresserad av att delta i ledningsgruppsarbete.

Det är fredag och du har precis slutat jobbet – hur spenderar du din helg? 

Är det sommar tar jag gärna en tur runt Djurgården på mina inlines.

Varför ska man läsa en Yh-utbildning? 

Den ”korta” vägen till ett nytt kvalificerat yrke!

Något intressant om dig innan du började på SIH? 

Innan jag blev anställd på SIH har jag hunnit med en mängd olika tjänster under de 20 år som jag arbetat med vuxenutbildning samt även hunnit med att studera lite på KTH. Jag har även hunnit med arbeta inom IT, som hantverkare och med både B2C och B2B i många år under min resa dit jag är idag. Detta har gett mig kunskaper och erfarenheter från flera olika företag och branscher.

Andra inlägg från oss

Intervju med Hanna Mårtensson, kursledare

Vem rekommenderar du att studera utbildningen? Utbildningen passar många! Om du vill jobba med inköp, transporter, produktionsflöde och…

SIH intervjuar: Christian, LIA på Culimar

Tänk inte för mycket, våga satsa. Det kan vara det bästa beslutet du tagit i livet...

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Fyll i vilken utbildning du är intresserad av, så kontaktar vi dig och berättar mer om SIH och våra utbildningar.