Ansök till en utbildning

Till ansökningsportalen

Ansökningsportalen öppnar igen i februari 2018.

Första steget i ansökningsprocessen är att fylla i en ansökan på vår ansökningsportal. Efter att du gjort det måste du skicka in vidimerade betygsdokument och eventuella intyg för att din ansökan ska bli fullständig. Dessa kan antingen sändas via post eller e-post. Sista ansökningsdag är den 7 maj. Märk kuvertet med utbildningens namn om du skickar via post.

Vidimerade betygsdokument och intyg (Stockholm) skickas till:

Stockholms Internationella Handelsskola, Katarinavägen 19, 116 45 Stockholm. Du kan också skicka via e-post till följande adresser:

Vidimerade betygsdokument och intyg (Malmö) skickas till:

Stockholms Internationella Handelsskola Malmö, Skeppsbron 5, 211 20 Malmö. Du kan också skicka via e-post till följande adresser:

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@sih.se.

Antagningsprocessen efter att du skickat in din ansökan

Observera att antagningsprocessen skiljer sig åt mellan de olika utbildningarna. Tänk på att vara noggrann med att fylla i ansökan korrekt och att alla dokument du skickar in är vidimerade.

Internationell inköpare, Speditör/Logistiker med miljöprofil, Offentlig upphandlare, Digital marknadsförare och Internationell redovisningsekonom

Antagningskommittén går igenom samtliga ansökningar och rangordnar de behöriga sökande efter högst snittbetyg, vilket maximalt kan vara 20,0. De 80 personerna med högst snittbetyg kallas till intervju, som äger rum i slutet av maj och i början av juni. Antagningsbesked skickas ut i mitten av juni. I detta framkommer vilka, c:a 38 personer, som erbjudits en plats på utbildningen, vilka som får en reservplats samt vilka som inte blir antagna.

IT-säkerhetsspecialist

Antagningskommittén går igenom samtliga ansökningar och rangordnar de behöriga sökande efter högst snittbetyg, vilket maximalt kan vara 20,0. De personerna med högst snittbetyg kallas till intervju som äger rum i slutet av maj och i början av juni. Under intervjun kommer den sökande få svara på frågor som behandlar grundläggande kunskaper inom dator- och nätverksteknik. Antagningsbesked skickas ut i mitten av juni. I detta framkommer vilka, c:a 38 personer, som erbjudits en plats på utbildningen, vilka som får en reservplats samt vilka som inte blir antagna.

 

Till ansökningsportalen

Lycka till med din ansökan!