Ansök till en utbildning

Till ansökningsportalen

I februari öppnar vi ansökningsportalen för utbildningar som startar hösten 2018.

Efter att du har gjort din ansökan på ansökningsportalen måste du skicka in vidimerade betygsdokument och intyg för att din ansökan skall bli fullständig. Dessa kan antingen sändas via post eller e-post (adress hittar du nedan). Sista ansökningsdag är den 7 maj. Sista datum att komplettera med betyg/intyg är den 1 juni. Märk kuvertet med utbildningens namn om du skickar via post.

Vidimerade betygsdokument och intyg skickas till:
För utbildningar i Malmö
Frågor?

Har du frågor vänligen mejla till info@sih.se

Antagningsprocessen efter att du skickat in din ansökan

Observera att antagningsprocessen skiljer sig åt mellan de olika utbildningarna. Tänk på att vara noggrann med att fylla i ansökan korrekt och att alla dokument du skickar in är vidimerade.

Internationell inköpare, Speditör/Logistiker med miljöprofil, Offentlig upphandlare, Digital marknadsförare och Internationell redovisningsekonom

Antagningskommittén går igenom samtliga ansökningar och rangordnar de behöriga sökande efter högst snittbetyg, vilket maximalt kan vara 20,0. De 80 personerna med högst snittbetyg kallas till intervju, som äger rum i slutet av maj och i början av juni. Antagningsbesked skickas ut i mitten av juni. I detta framkommer vilka, c:a 38 personer, som erbjudits en plats på utbildningen, vilka som får en reservplats samt vilka som inte blir antagna.

IT-säkerhetsspecialist

Antagningskommittén går igenom samtliga ansökningar och rangordnar de behöriga sökande efter högst snittbetyg, vilket maximalt kan vara 20,0. De personerna med högst snittbetyg kallas till intervju som äger rum i slutet av maj och i början av juni. Under intervjun kommer den sökande få svara på frågor som behandlar grundläggande kunskaper inom dator- och nätverksteknik. Antagningsbesked skickas ut i mitten av juni. I detta framkommer vilka, c:a 38 personer, som erbjudits en plats på utbildningen, vilka som får en reservplats samt vilka som inte blir antagna.

 

Till ansökningsportalen

Har du frågor kan du mejla oss på info@sih.se

Lycka till med din ansökan!